Brainclicken

De kracht van succesvolle relaties

Wat is Brainclicken

Brainclicken is makkelijker de click maken met iedereen. Leer Brainclicken om duurzame relaties op te bouwen. Je leert het gedrag van jezelf en van anderen beter te begrijpen. Daardoor kun je andere mensen positief beïnvloeden.

Waarom clickt het met de één wel en de ander niet? Meestal komt dat doordat je elkaar goed of juist niet goed begrijpt. Met Brainclicken maak je makkelijker een click met anderen. Door Brainclicken bereik je meer succes en plezier, in je werk en je privéleven.

Wil je meer weten? Click hier.

Het brein

Waarom doen mensen wat ze doen? Daardoor moet je meer inzicht krijgen in de rol van het brein. Hoe werkt het brein en hoe kun je met de kennis over het brein jezelf en je relaties met anderen verbeteren. Door inzicht te krijgen in het brein leer je welke invloed het brein heeft op ons gedrag, jouw prestaties, je motivatie en de samenwerking met anderen.

Wil je meer weten? Click hier.

Ons aanbod

Lezingen

Door onze hectische, multicuturele samenleving wordt het steeds lastiger om je gedrag en communicatiestijl aan te passen aan anderen. In deze lezing leren we hoe je door Brainclicken makkelijker de click te maken met iedereen die we ontmoeten.

Er worden niet alleen verschillen in communicatiestijlen besproken maar ook welke invloed het brein heeft op ons gedrag en dat van anderen. Je leert de oorzaken kennen waarom je geen click hebt met bepaalde mensen en wat je daar aan kunt doen. Na de lezing kun je Brainclicken direct toepassen in de praktijk.

Door Brainclicken krijg je meer plezier en succes in je werk en je privéleven.

Bedrijfspresentaties

Een speciale presentatie over zelfkennis en de invloed van verschillende communicatiestijlen op het menselijk gedrag. Een vlotte interactieve bedrijfspresentatie waarin de deelnemers nieuwe inzichten krijgen over de rol van het brein bij hun gedrag en het gedrag van anderen. De tips die je krijgt kun je direct toepassen in de praktijk.

Onderstaande onderwerpen komen aan de orde.

  • Hoe werkt het brein
  • Wat is het verschil tussen het brein van de man en de vrouw
  • Welk effect heeft jouw brein op jouw gedrag
  • De invloed van het brein op jouw succes
  • Voorbeelden van mensen die de kracht van het brein hebben ontdekt

Wil je, door een presentatie, in aanraking komen met Brainclicken en hoe dat zowel klant- als medewerkerstevredenheid verhoogt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshops

Hoe krijg je meer succes door Brainclicken 

Tijdens deze inspirerende workshops ervaar je wat de kracht van Brainclicken is. Je ontdekt het effect van jouw gedrag op anderen. Tijdens deze workshop leer je hoe je betere en duurzame relaties kunt opbouwen en hoe je anderen kunt beïnvloeden. Je krijgt inzicht in de verschillende denkstijlen van anderen en welke communicatiestijlen anderen graag gebruiken.

Na deze workshop weet je wat de invloed van het brein op jouw gedrag is en hoe je het brein beter kan benutten. Hierdoor ervaar je meer succes en geluk voor jezelf en anderen.

Nadat je aan deze workshops deelgenomen hebt krijg je het certificaat: “Brainclicken”.

Wil je meer weten? Click hier.

Masterclasses

Word Brainclickspecialist 

Deze masterclass biedt jou de kennis en tools om te kunnen Brainclicken. Door Brainclicken maak je makkelijker de click met iedereen die je ontmoet.

De verschillen communicatiestijlen worden besproken en welke invloed het brein heeft op ons gedrag en dat van anderen. We besteden ook aandacht aan achterliggende oorzaken waarom je moeite hebt om met bepaalde mensen de click te maken. 

Hoe meer kennis je hebt over het brein en vaardigheden om te Brainclicken des te makkelijker het wordt om duurzame relaties met anderen op te bouwen. Je leert de verschillende denkstijlen herkennen en je wordt getraind in de communicatiestijlen van anderen. Het voordeel is dat je je minder snel ergert aan anderen en dat je meer open staat voor mensen die anders denken dan jij.

Als je de masterclass gevolgd hebt krijg je het certificaat: “Brainclick Specialist”.

Wil je meer weten? Click hier.

Quotes

{

Hoe maak je makkelijker contact met anderen?

Door te leren Brainclicken! 

Commercium

Alles wat er in je hele leven gebeurt, is het resultaat van moleculen die ergens in je brein rondrennen

Don DeLillo

Succes is gebaseerd op aanpassing van het brein aan de behoeften van de omgeving

Thomas Armstrong

Iedereen kan, als hij dat echt zou willen, de beeldhouwer van zijn eigen brein zijn

Santiago Ramón y Cajal

We zijn nu allemaal verbonden via internet, zoals neuronen in een reusachtig brein

Stephen Hawking

Wie zijn wij

Ria van Tol

Lezingen, presentaties en trainingen

Ria van Tol is eigenaar van Commercium en heeft een zeer lange ervaring in het begeleiden van bedrijven. Zij heeft zich jarenlang verdiept in gedrag van mensen en de communicatiestijlen. De onderwerpen van Brainclicken past ze al jaren in de praktijk toe. Ze heeft zeer veel ervaring in het bedrijfsleven zowel bij Multinationals, MKB bedrijven, brancheorganisaties als individuele ondernemers.

Ria van Tol heeft in 1994 Commercium opgericht vanuit haar passie voor het samenwerken met mensen en het ondernemen. Zij wil altijd de uitdaging aangaan om zaken te verbeteren en mensen plezierig te laten samenwerken. Soepelheid, aanpassingsvermogen en humor zijn belangrijk in haar werk. Zij heeft veel eigen onderzoek gedaan naar de werking van het brein en het gedrag van mensen. Zij werkt veelvuldig samen met hogescholen en specialisten.

Hajo de Vries

(Internet) marketing, media-activiteiten en communicatie

Hajo de Vries is een gepassioneerde ondernemer met zeer veel ervaring in de financiële wereld en de muziek. Hij is gedreven en vooral als het om de marketing, klantbeleving en de muziek gaat. Als business expert en trainer van Commercium is hij ervan overtuigd dat elk bedrijf zijn eigen toon zet. Het is de toon die de muziek maakt. Voor een succesvol bedrijf is een goed financieel inzicht en veel aandacht voor klantbeleving belangrijk.

“Mijn ervaring met Brainclicken is al vroeg ontstaan. Als ondernemer en eigenaar van een muziekwinkel en als directeur van een bankkantoor heb ik ervaren dat de tevredenheid van klanten vooral te maken heeft met het kunnen inleven en afstemmen op de ander.

Lisa Lootens

Lisa heeft een passie voor Social media. Ze vindt het leuk om mooi beeldmateriaal te verzamelen en vindt het altijd weer een uitdaging om tips en ideeën te bedenken voor de fans.  Persoonlijk vind ik Brainclicken erg handig omdat je het dagelijks kan gebruiken en dan niet alleen op het werk maar ook in mijn dagelijkse leven.

Thijs van der Kallen

Het goed organiseren van het werk en het plannen van afspraken dat doe ik graag. Als zaken goed verlopen word ik daar altijd vrolijk van. Door het Brainclicken heb ik een betere kijk gekregen op mijn collega’s. We passen het dagelijks toe in de praktijk.

Brainclicken

onderdeel van Commercium

Kantoor

Commercium

Wisselweg 33

1314 CB  ALMERE

Contactformulier

Neem contact met mij op over:

13 + 8 =